IRIS Nederland | Canon Information Management Solutions

Word jij onze nieuwe Business Consultant?

Professionals efficiënter, slimmer en veiliger laten werken. Dat is onze missie bij IRIS Nederland in Elsloo. Als Business Consultant heb je hierin een belangrijke rol.

Jij adviseert onze klanten over het gebruik en de implementatie van IT-oplossingen. Om zo hun zakelijke doelstellingen te bereiken. Met jouw werk maak en houd je onze klanten blij en bouw je verder aan onze relaties in het binnen- en buitenland.

Jij maakt onze klanten blij

Ieder bedrijf heeft behoefte aan technologische oplossingen. Zeker in deze tijd waar veel informatie digitaal wordt gedeeld. Daarom is het belangrijk dat een bedrijf digitaal alles op orde heeft.

Als Business Consultant geef jij hierover de juiste adviezen. Dat is jouw belangrijkste taak bij IRIS Nederland. Daarmee heb je een cruciale rol. Door jouw werk stel je de klant in staat de juiste keuze te maken om efficiënter, slimmer en veiliger te werken.

Jij zorgt ervoor dat ontworpen oplossingen worden gerealiseerd. En daarmee bewaak je onze kwaliteit. Dat doe je vanuit Nederland en ook vanuit het buitenland. Dat maakt jouw werk divers.