Integration Consultant

Dit zijn wij

IRIS Nederland – een onderdeel van Canon Nederland – is een toonaangevende specialist op het gebied van Enterprise Information Management. Wij bieden sinds 1996 strategisch advies, softwareoplossingen, systeemintegraties en technische ondersteuning voor grote en internationaal georiënteerde organisaties, met name in de financiële sector en de accountancy (Big 4), de top van de advocatuur en in de juridische sector.

Onze producten en diensten zijn erop gericht om de productiviteit van de professional te verhogen en op het effectief, betrouwbaar en veilig beheren van de levenscyclus van informatie binnen de organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om oplossingen te leveren op het gebied van o.a.
documentdigitalisering (Input Management), Document Management, E-mail Management, Records Management, Knowledge Management en Business Process Management.

Als Platinum-partner van iManage, Silver Partner van OpenText en Partner van Litera Microsystems ondersteunen we meer dan 120 klanten met toonaangevende software-oplossingen en eigen ontwikkelde IRIS-tooling. Ons werkgebied is Europa en het Midden-Oosten met een focus op Nederland, België, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Dit is de vacature

Bij de implementatie van onze oplossingen zijn meerdere disciplines betrokken. Je komt terecht in het Implementation & Integration team en werkt onder leiding van een Project Manager samen met Solution Consultants, Business Consultants en Developers.

De Integration Consultant bevindt zich op het snijvlak van Consultancy en Development en implementeert integraties tussen de applicaties die wij leveren en andere applicaties die bij de klant in gebruik zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koppeling tussen iManage en het ERP-systeem van de klant, maar ook aan de
configuratie van onze eigen IRIS tools of maatwerkoplossingen.

Daarnaast lever je ondersteuning aan je collega’s van het Support & Application Management team. Voor deze functie is belangrijk dat je oog hebt voor kwaliteit, klantgericht bent, goede analysevaardigheden hebt en bevindingen goed kunt vertalen naar een oplossing.

Dit ben jij

 • Een zelfstandige teamspeler met een “can do” mentaliteit

 • Stressbestendig met een positieve, flexibele instelling;

 • Sociaal met sterke analytische vaardigheden

 • Een IT-er die houdt van het oplossen van technische uitdagingen

 • In staat je graag en snel nieuwe dingen eigen te maken

 • Er van overtuigd dat de klant toch echt de koning is (… maar wel binnen de grenzen)

Dit is je kennis en ervaring

 • Technische IT achtergrond, minimaal HBO niveau

 • Een aantal jaren werkervaring in een soortgelijke functie (bijv. Software Ontwikkelaar, Integratie Consultant of Technisch Consultant)

 • Ruime kennis van MS SQL en database querying

 • Technologieën en termen als .NET, VBScript, XML, HTML 5, JSON, REST en SAML zijn jou niet vreemd en daar heb je dan ook kennis van, en ervaring mee

 • Kennis van, en ervaring met Microsoft technologieën (o.a. Windows Server, IIS, Exchange en Office applicaties)

 • Bij voorkeur kennis van, en ervaring met Enterprise Information Management, Enterprise Content Management en/of Document Management oplossingen

 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit bieden wij

Een prettige, informele doch professionele werkomgeving met een goed salaris, bonusvoorwaarden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken en zich kunnen ontwikkelen. Zowel binnen IRIS, als ook binnen de Canon-familie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Interesse gewekt?

Is je interesse in deze functie gewekt? Stuur dan snel je CV met motivatie naar Björn Geelen (Director of Professional Services, bjorn.geelen@irisecm.com). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of per telefoon: 043-408 6600.