IRIS Nederland | Canon Information Management Solutions

Word jij onze nieuwe Solution Support Specialist?

Professionals efficiënter, slimmer en veiliger laten werken. Dat is onze missie bij IRIS Nederland in Elsloo. En daarvoor hebben we jou nodig, als Solution Support Specialist. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Hoe? Door elke dag net dat stapje extra te zetten. Daarmee maak je het verschil en bouw je samen met ons verder aan onze relaties in het binnen- en buitenland.

Jij maakt onze klanten blij

Ieder bedrijf heeft behoefte aan goede technologie. Zeker in deze tijd waar veel informatie digitaal wordt gecreëerd en gedeeld. Daarom is het belangrijk dat een bedrijf digitaal alles op orde heeft.

Als Solution Support Specialist bij IRIS Nederland ondersteun je hierbij, door het ‘up and running’ houden van de door ons geïmplementeerde oplossingen. Samen met je collega’s help je onze klanten hun steeds groter wordende hoeveelheid documenten, e-mails, data en informatie te beheren.

Jij zorgt dat problemen, incidenten en vragen goed en duidelijk worden afgehandeld. Jouw doel daarbij is onze klant blij maken. Want als de klant blij is, ben jij dat ook.