Solution Support Specialist

Dit zijn wij

IRIS Nederland – een onderdeel van Canon Nederland – is een toonaangevende specialist op het gebied van Enterprise Information Management. Wij bieden sinds 1996 strategisch advies, softwareoplossingen, systeemintegraties en technische ondersteuning voor grote en internationaal georiënteerde organisaties, met name in de financiële sector en de accountancy (Big 4), de top van de advocatuur en in de juridische sector.

Onze producten en diensten zijn erop gericht om de productiviteit van de professional te verhogen en op het effectief, betrouwbaar en veilig beheren van de levenscyclus van informatie binnen de organisatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om oplossingen te leveren op het gebied van o.a.
documentdigitalisering (Input Management), Document Management, E-mail Management, Records Management, Knowledge Management en Business Process Management.

Als Platinum-partner van iManage, Silver Partner van OpenText en Partner van Litera Microsystems ondersteunen we meer dan 120 klanten met toonaangevende software-oplossingen en eigen ontwikkelde IRIS-tooling. Ons werkgebied is Europa en het Midden-Oosten met een focus op Nederland, België, Noorwegen, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Dit is de vacature

Ter versterking en uitbreiding van ons Solution Support team zijn wij op zoek naar een Solution Support Specialist. Op deze afdeling ondersteunen we primair onze klanten in het ‘up and running’ houden van de door ons geïmplementeerde oplossingen (solutions). Denk hierbij aan het oplossen van incidenten, het uitvoeren van changes en het beantwoorden van vragen. Tevens verzorgen wij de integratierol tussen klant, IRIS en de support afdelingen van onze partners en worden er (proactieve) applicatie management diensten uitgevoerd.

Je contactpersonen bij de klant zijn veelal getrainde super-users en IT-administrators. Dit betekent dat er een hoge mate van inhoudelijk kennis wordt vereist om (gezamenlijk) een probleemanalyse uit te kunnen voeren en waar mogelijk het probleem op te kunnen lossen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt in het werkproces ondersteund door collega Solution Support Specialisten, Consultants en onze partners. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goed inwerkprogramma en relevante trainingen en cursussen.

Dit ben jij

 • Een zelfstandige teamspeler met een “can do” mentaliteit

 • Stressbestendig met een positieve, flexibele instelling;

 • Sociaal met sterke analytische vaardigheden

 • Een IT-er die houdt van het oplossen van technische uitdagingen

 • In staat je graag en snel nieuwe dingen eigen te maken

 • Er van overtuigd dat de klant toch echt de koning is (… maar wel binnen de grenzen)

Dit is je kennis en ervaring

 • (Technische) IT achtergrond, minimaal HBO niveau

 • Minimaal 2 jaar ervaring als IT support medewerker, dan wel aantoonbare kennis van, en ervaring met applicatie- en systeembeheer

 • Kennis van, en ervaring met Microsoft technologieën (o.a. Windows Server, IIS, SQL, Exchange en Office applicaties)

 • Bij voorkeur kennis van, en ervaring met Enterprise Information Management, Enterprise Content Management en/of Document Management oplossingen

 • Ervaring met scripting, programmeren en database querying is een pré

 • Ervaring met ticketregistratiesystemen

 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit bieden wij

Een prettige, informele doch professionele werkomgeving met een goed salaris, bonusvoorwaarden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken en zich kunnen ontwikkelen. Zowel binnen IRIS, als ook binnen de Canon-familie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Interesse gewekt?

Is je interesse in deze functie gewekt? Stuur dan snel je CV met motivatie naar Björn Geelen (Director of Professional Services, bjorn.geelen@irisecm.com). Ook voor meer informatie kun je contact opnemen via e-mail of per telefoon: 043-408 6600.