Solution Support Specialist

Dit zijn wij

Wij zijn IRIS Nederland BV, een competence center van Canon Benelux en een toonaangevende specialist op het gebied van Information Management. Tot onze klantenkring behoren grote en internationaal georiënteerde organisaties, met name in de financiële sector en accountancy (Big 4), de top van de advocatuur en de juridische sector. Ons werkgebied is Europa en het Midden-Oosten met een focus op de Benelux, de Nordics, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk en de Verenigde Arabische Emiraten.

Onze missie

“Professionals in staat stellen zodat zij elke dag efficiënter, slimmer en veiliger kunnen werken.”

Dit betekent dat wij onze klanten helpen om de alsmaar groeiende hoeveelheid documenten, e-mails, data en informatie te managen. De combinatie van onze specialistische kennis, onze jarenlange ervaring en het vermogen om innovatieve technologie te leveren maakt ons dé partner voor organisaties die hun workforce willen stroomlijnen.

Onze producten en diensten

Sinds 1996 bieden wij strategisch advies, softwareoplossingen, systeemintegraties en technische ondersteuning op het gebied van o.a. documentdigitalisering (Input Management), Document Management, E-mail Management, Records Management, Knowledge Management en Business Process Management.

Onze belofte

We doen en leveren wat we beloven. We doen er alles aan om onze klanten uitzonderlijke kwaliteit, service en waarde te bieden en hen in staat te stellen concurrerend te blijven in het huidige digitale tijdperk.

Dit is de vacature

Ter versterking en uitbreiding van ons Support & DevOps Team zijn wij op zoek naar een Solution Support Specialist. Op onze Support afdeling ondersteunen we primair onze klanten in het ‘up and running’ houden van de door ons geïmplementeerde oplossingen. Denk hierbij aan het oplossen van incidenten, het uitvoeren van changes en het beantwoorden van vragen. Tevens verzorgen wij de integratierol tussen klant, IRIS en de support afdelingen van onze partners en worden er (proactieve) applicatie management diensten uitgevoerd.

Je contactpersonen bij de klant zijn veelal getrainde super-users en IT-administrators. Dit betekent dat er een hoge mate van inhoudelijk kennis wordt vereist om (gezamenlijk) een probleemanalyse uit te kunnen voeren en – waar mogelijk – het probleem op te kunnen lossen. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Je wordt in het werkproces ondersteund door collega Support Speclialists, Consultants en onze partners. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een goed inwerkprogramma en relevante trainingen en cursussen.

Dit ben jij

 • Een zelfstandige teamspeler met een “can do” mentaliteit

 • Stressbestendig met een positieve, flexibele instelling;

 • Sociaal met sterke analytische vaardigheden

 • Een IT-er die houdt van het oplossen van technische uitdagingen

 • In staat je graag en snel nieuwe dingen eigen te maken

 • Er van overtuigd dat de klant toch echt de koning is (… maar wel binnen de grenzen)

Dit is je kennis en ervaring

 • (Technische) IT achtergrond, minimaal HBO niveau

 • Ervaring als IT support medewerker, dan wel aantoonbare kennis van, en ervaring met applicatie- en systeembeheer

 • Kennis van, en ervaring met Microsoft technologieën (o.a. Windows Server, IIS, SQL, Exchange en Office applicaties)

 • Bij voorkeur kennis van, en ervaring met Enterprise Information Management, Enterprise Content Management en/of Document Management oplossingen

 • Ervaring met scripting, programmeren en database querying is een pré

 • Ervaring met ticketregistratiesystemen

 • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Dit bieden wij

Een prettige, informele doch professionele werkomgeving met een goed salaris, bonusvoorwaarden en prima secundaire arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken en zich kunnen ontwikkelen. Zowel binnen IRIS, als ook binnen de Canon-familie zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden.

Interesse gewekt?

Is je interesse in deze functie gewekt? Stuur dan snel je CV met motivatie naar Roy Suk (Manager Support & DevOps, roy.suk@irisecm.com). Ook voor meer informatie kun je contact met Roy opnemen via e-mail, of per telefoon: 043-408 6600.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.