IRIS Nederland | Canon Information Management Solutions

Word jij onze nieuwe Solution Support Specialist?

Professionals efficiënter, slimmer en veiliger laten werken. Dat is onze missie bij IRIS Nederland in Elsloo. En daarvoor hebben we jou nodig, als Solution Support Specialist. Jij zorgt er namelijk voor dat onze klanten tevreden zijn en blijven.

Hoe? Door elke dag net dat stapje extra te zetten. Daarmee maak je het verschil en bouw je samen met ons verder aan onze relaties in het binnen- en buitenland.

Jij maakt onze klanten blij

Ieder bedrijf heeft behoefte aan goede technologie. Zeker in deze tijd waar veel informatie digitaal wordt gecreëerd en gedeeld. Daarom is het belangrijk dat een bedrijf digitaal alles op orde heeft.

Als Solution Support Specialist bij IRIS Nederland ondersteun je hierbij, door het ‘up and running’ houden van de door ons geïmplementeerde oplossingen. Samen met je collega’s help je onze klanten hun steeds groter wordende hoeveelheid documenten, e-mails, data en informatie te beheren.

Jij zorgt dat problemen, incidenten en vragen goed en duidelijk worden afgehandeld. Jouw doel daarbij is onze klant blij maken. Want als de klant blij is, ben jij dat ook.

IRIS-ECM---Careers-Support-Specialist-3

Wat ga je doen als Solution Support Specialist bij IRIS?

Je gaat je als Solution Support Specialist vooral bezighouden met het:

 • oppakken en registreren van binnengekomen meldingen. Denk aan het oplossen van incidenten, het uitvoeren van changes en het beantwoorden van vragen. Dat doe je via ons ticketsysteem, per mail of telefonisch.

 • communiceren met klanten over de gang van zaken. Je krijgt daarbij de vrijheid om in overleg met de klant te bepalen hoe vaak je overlegt en waar.

 • uitvoeren van applicatiemanagementdiensten. Hierbij werk je proactief en zet je net dat stapje extra. Om zo een langdurige relatie met je klant te onderhouden.

Dit zijn wij

Werken bij IRIS Nederland betekent werken bij een toonaangevende specialist op het gebied van Information Management. Sinds 1996 bieden wij strategisch advies, softwareoplossingen, systeemintegraties en technische ondersteuning op het gebied van content services en workflow automation.

Iedere dag doen we er alles aan onze klanten uitzonderlijke kwaliteit, service en waarde te bieden. Ons werkgebied is groot: van Europa tot het Midden-Oosten. De combinatie van onze specialistische kennis, onze jarenlange ervaring en het vermogen om innovatieve technologie te leveren maakt ons dé partner voor organisaties die hun documentstromen, werkprocessen of bedrijfsvoering willen stroomlijnen.

IRIS Nederland logo

Dit wordt jouw team

Als Solution Support Specialist ga je aan de slag bij het team Support & DevOps. Dit doet je vanuit ons kantoor in Elsloo, met ruim 30 collega’s.

Samen zijn we 1 grote familie. We hebben een aparte ruimte ingericht om samen te lunchen en te ontspannen, waarbij we regelmatig darten of bijvoorbeeld samen voetbalwedstrijden kijken. Ook beschikken we over een bedrijfskantine die we delen met de andere huurders van ons kantoorpand.

En ook buiten het werk zien we elkaar regelmatig. Zoals bij ons jaarlijkse personeelsweekend. Daar maken we ieder jaar weer samen mooie herinneringen.

Dit ben jij

Jij bent iemand die graag net dat stapje extra zet. Zo maak je, samen met jouw communicatieve en analytische skills, onze klanten blij. Je pakt het werk graag op, neemt daarbij initiatief en bent goed in het opbouwen en onderhouden van de klantrelatie.

Loopt jouw werkdag iets uit? Dan ben jij flexibel genoeg om jouw werk goed en zorgvuldig af te ronden.

Verder neem je mee:

 • minimaal mbo-werk- en -denkniveau.

 • werkervaring in een IT-organisatie als bijvoorbeeld support consultant, service desk engineer of helpdesk analist.

 • uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels.

Ontwikkel jezelf

Samen bouwen aan een mooie toekomst

Bij IRIS Nederland vinden we het belangrijk dat onze medewerkers langere tijd met plezier bij ons werken en zich kunnen ontwikkelen.

Daarom bieden we ondersteuning met een goed inwerkprogramma, relevante trainingen en cursussen. Jouw eigen ambitie staat hierin centraal, als bedrijf en collega’s supporten wij elkaar om te groeien.

En dit krijg je van ons

 • Bruto maandsalaris op basis van 40 uur, van minimaal

  € 2.800,- tot maximaal € 3.600,-, afhankelijk van opleiding en ervaring.

 • Bonusopportunity van € 2.500 per jaar. Dit bedrag is deels gekoppeld aan persoonlijke doelstellingen en deels aan het bedrijfsresultaat.

 • De mogelijkheid om deels thuis te werken, fulltime (36-40) of parttime (24-32) dienstverband.

 • 30 verlofdagen per kalenderjaar en een vakantietoeslag van 8%.

 • Goed pensioenplan.

 • Een fietsplan waarmee je voordelig een nieuwe fiets kunt aanschaffen en onderhouden. Zo kun je gezond en milieuvriendelijk naar je werk gaan, of gewoon genieten van een mooie fietstocht in je vrije tijd.

Is dit de baan die jij zoekt?

Stop dan nu met zoeken. Solliciteer en wordt onze nieuwe collega!

Solliciteer vóór 1 mei 2023, daarna sluit de vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de vacature? Bel of mail Roy Suk, manager Support & DevOps, via 043-408 6600 of roy.suk@irisecm.com.

Roy Suk
Roy SukManager Support & DevOps