Carrière avond

IRIS organiseert carrière avond voor Hogeschool Zuyd

IRIS is een specialist op het gebied van Information Management oplossingen, wij implementeren software projecten in heel Europa. Dit doen we met eigen software development en sterke partnerships met HP en OpenText. Voor ons kantoor in Sittard zijn we op zoek naar jonge talenten die ons team versterken, wij willen groeien!

Tijdens een carrière avond bij ons op kantoor presenteren wij onszelf, informeren we je over de mogelijkheden van werken of afstuderen bij IRIS én tonen we je hoe wij als werkgever een sollicitatiegesprek ervaren inclusief tips & trucs.

De volgende opleidingen passen goed bij ons vakgebied:

 • INFORMATION MANAGEMENT (IM)
 • INFORMATION TECHNOLOGY (IT)
 • INFRASTRUCTURE DESIGN (ID)

Investeer jij 2 uur in jezelf?

We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s op het gebied van Enterprise Content Management: OpenText en HP Autonomy WorkSite. Ben je geïnteresseerd in ons verhaal, dan informeren wij je graag over carrière mogelijkheden binnen onze organisatie. Daarnaast hebben we ook op regelmatige basis interessante en praktische afstudeeropdrachten. De opstap naar een carrière bij IRIS?!

CARRIÈRE AVOND

Meld je aan voor onze informatie sessie op 15 juni a.s. aan de Bergerweg 170 Sittard.
Tijdstip: 18.00-20.00 uur

Er zijn ervaren consultants en leden van het management team aanwezig die graag jouw vragen beantwoorden en hun ervaringen met je willen delen.

Aanmelden?

Vul het formulier aan de rechterzijde in. Bij ‘Company’ mag je je opleiding invullen (of IRIS wanneer je zeker bent van je zaak!).

 

Carriere avond

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”