iManage integreert met veilig e-mailen oplossing van Zivver

Gebruik Zivver in combinatie met iManage en haal het maximale uit uw vernieuwde oplossing: profiteer van de voordelen van gestroomlijnde workflows, veilig e-mailen en veilig bestanden delen, rechtstreeks vanuit uw document management systeem. Compatibiliteit tussen beide oplossingen zorgt binnen Outlook voor een efficiënte en flexibele oplossing voor gebruikers van zowel iManage als Zivver. Communicatie, administratie en dagdagelijkse activiteiten waren nog nooit zo eenvoudig.

Martijn Tekelenburg, Sales Director van IRIS Nederland: “Zivver is een platform voor veilig mailen dat helpt datalekken door menselijke fouten te voorkomen. Doordat gebruikers een melding krijgen vanuit de Zivver applicatie wanneer er iets mist dreigt te gaan, beschermt  het organisaties tegen de zware gevolgen van datalekken, zoals imagoschade en AVG-boetes. Hiermee beschermt Zivver ook uw klanten, door ongewenste toegang tot hun privé-informatie te voorkomen. Als Zivver partner voor de BeNeLux en Nordics kijken wij er naar uit om onze klanten nog meer zekerheid te bieden.”

Vincent Leeuw, Senior Project Lead bij Zivver was vanaf het begin betrokken bij het project. “Doordat Zivver integreert met iManage kunnen advocaten en het secretariaat gewoon blijven doorwerken zoals ze gewend zijn: vanuit Outlook en met hun DMS. Veilig bestanden en informatie versturen vereist op deze manier geen nieuwe werkwijze. Met de integratie kan veel bespaard worden op bijvoorbeeld de kosten van het opzetten van vaak prijzige datarooms om grote bestanden te kunnen delen. Met Zivver kan je zonder problemen tot 5.000 GB versturen. Het beheer van Zivver is bovendien simpel en vereist geen externe partij.”

Alle voordelen van de integratie zijn terug te vinden in onze nieuwe productsheet.

iManage gebruikers die al gebruik maken van Zivver kunnen contact opnemen met IRIS Nederland om de integratie op te starten. iManage gebruikers die nog geen Zivver account hebben, kunnen via IRIS Nederland nu een abonnement nemen op de veilige communicatiedienst van Zivver.

Heeft u vragen over de integratie tussen Zivver en iManage of andere diensten? Neem contact op met IRIS Nederland.

About the author

Rachelle Beugels
Rachelle BeugelsMarketeer