Advocatuur

De advocatuur is een kennis- en informatie-intensieve branche met een hoge werkdruk. Op het gewenste moment snelle toegankelijkheid van de juiste kennis en/of informatie is, net als integriteit, essentieel voor het onderscheidend vermogen van een kantoor, praktijkgroep of individu in deze competitieve markt.

I.R.I.S. ondersteunt advocatenkantoren en juridische afdelingen van organisaties met hun informatiebeleid, van ‘matter’-intake tot het vernietigen van content. Door de toepassing van dossiergericht Enterprise Information Management worden documenten, e-mails en financiële gegevens, in de context van een dossier of een cliënt getoond. Daardoor is deze dossier- en/of cliëntgerelateerde content voor de gebruiker snel, eenvoudig en overal bereikbaar op één centraal punt.

Naast het vastleggen van documenten is het ook belangrijk de kennis uit deze documenten en emails te identificeren en vast te leggen. Met de Kennis Management en Collaboration oplossingen van I.R.I.S. zijn deze organisaties voorbereid op deze belangrijke stap.

Met meer dan 80 implementaties in deze sector is I.R.I.S. samen met iManage en haar productlijn (inclusief WorkSite) martkleider in Europa. We laten ook u graag zien dat wij uw processen tot in detail begrijpen.
Onderstaande presentatie is opgenomen tijdens het jaarlijkse IRISLink event van de IRIS Group in februari 2015:

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”