Financieën, bank- en verzekeringswezen

Met een groot aantal implementaties in de financiële sector, het bank- en verzekeringswezen is I.R.I.S. erin geslaagd met behulp van standaard Enterprise Information Management software hele specifieke oplossingen te leveren op het gebied van Input Management, Case Management, Document Management en Records Management. Door het implementeren en integreren van de complete keten biedt I.R.I.S. inzicht in de volledige procescyclus. Dit maakt het mogelijk om grote stappen op te zetten het gebied van Operational Excellence en efficiëntie.

Door het gebruik van standaard software kunnen ook secundaire processen ingericht worden. Hierbij kunt u denken aan Contract Management, personeelsdossiers, verwerking van inkomende post en facturen.

I.R.I.S. verzorgt Enterprise Information Management oplossingen voor tienduizenden medewerkers in deze branche. We vertellen u graag over onze best practices!

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”