Nutsbedrijven

Een groot gedeelte van de dagelijkse werkzaamheden bij water- en energiebedrijven draait om documentatie en kennis. Tekeningenbeheer, externe toegang (zoals bijvoorbeeld aannemers), continu beschikbare omgevingen en integraties met ERP-systemen zijn slechts enkele voorbeelden van toepassingen die I.R.I.S. gerealiseerd heeft voor deze organisaties.

I.R.I.S. ondersteunt een groot aantal nutsbedrijven bij het optimaliseren van hun informatiehuishouding en de strijd tegen invloeden die kenmerkend zijn voor deze branche. Wet- en regelgeving blijven zich ontwikkelen en het risico om kennis uit de organisaties te verliezen groeit door overnames en splitsingen van organisaties en de vergrijzing van personeel. De slimme Kennis Management en Collaboration toepassingen voorzien in het borgen van deze specifieke kennis en garanderen de continuïteit van organisaties.

Neem contact op met I.R.I.S. en laat u ervan overtuigen dat onze specifieke expertise van toegevoegde waarde is voor uw project.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”