EIM

Enterprise Informatie Management (EIM) richt zich op het vinden van oplossingen voor optimaal gebruik van informatie binnen organisaties. Op deze manier draagt het bij aan het maximaliseren van de business value. Door een overkoepelende oplossing te bieden voor alle informatiestromen in een organisatie wordt gestructureerde en ongestructureerde informatie op een juiste en veilige manier beheerd en op dynamische wijze gepresenteerd aan gebruikers, altijd in de context van een handeling of proces.

Informatiebehoefte heeft altijd bestaan, de invulling ervan is wel drastisch gewijzigd in de afgelopen jaren. De actuele uitdagingen zijn divers:

 • Het opheffen van (traditionele) informatiesilo’s om informatie ook applicatie-overstijgend beter toegankelijk te maken;
 • Het voldoen aan wet- en regelgeving, wat in de hedendaagse markt een vereiste is;
 • De behoefte om operationeel te excelleren en het maximale uit de organisatie te halen;
 • De intrede van social media en cloud initiatieven leiden tot het wegslippen van kennis en zorgen voor grotere veiligheidsrisico’s;
 • Het feit dat medewerkers dezelfde functionaliteiten en performance verwachten die ze ook hebben in hun privé-situatie.

Met succesvol Enterprise Information Management geeft I.R.I.S. invulling aan deze uitdagingen. Door een organisatiestrategie te vertalen naar een specifieke informatiestrategie definiëren we oplossingsgerichte projecten die een maximaal rendement genereren.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”