Litéra

Documenten zijn de valuta van uw bedrijfsvoering; haar inhoud bepaalt de waarde hiervan. De oplossingen van Litéra beschermen reputaties, beheersen risico’s en verbeteren efficiëntie. Wij helpen u hiermee, op ieder apparaat, waar dan ook.

Litéra voor Professional Services organisaties

De oplossingen van Litéra helpen onder meer de medewerkers van advocatenkantoren en Corporate Legal afdelingen hun reputatie te beschermen, productiviteit te verbeteren en de controle en de inhoud van hun documenten tegen onnodige risico’s te beschermen. De meerderheid van de top 200 advocatenkantoren en een groot aantal van de Fortune 100 bedrijven maakt gebruik van de software van Litéra. Haar solide oplossingen stellen u in staat om de gehele levenscyclus van uw documenten – en met name de content ervan – te beheren.

 • Stroomlijn litigation management met transparante status en project management tools
 • Versnel de creatie van processtukken en andere juridische documenten met behulp van specifieke en vooraf gedefinieerde templates
 • Werk tegelijkertijd samen in een document, met een volledige audittrail van alle handelingen
 • Vergelijk versies van Word, PDF, Excel en PPT documentem op een ongeëvenaard niveau
 • Deel en werk samen aan documenten, ook buiten de firewall van het bedrijf
 • Verwijder onzichtbare data van alle e-mail bijlagen, vanaf ieder apparaat, waar dan ook

 

Technologie

Litéra is een wereldspeler op het gebied van risico management software. Ze staan bekend om hun innovatieve technologie en investeren meer dan 30 procent van de omzet in onderzoek en ontwikkeling, ongekend in deze industrie. Litéra heeft haar talent aangetrokken uit de top van Microsoft, grote advocatenkantoren en technologische consulting groepen, evenals uit meer dan 40 best-in-class ontwikkelaars die zich bezig houden met top software engineering in de hele wereld.

Technologisch onderzoeks- en adviesbureau Aragon Research noemt Litéra een “Hot Vendor” in content management. Zij onderschrijven dat wanneer een gebruiker eenmaal de software van Litéra heeft ingeschakeld, zij hun werkprocessen en document processen in minder tijd en met minder risico’s kunnen uitvoeren. Volgens Aragon analisten biedt Litéra een van de meest robuuste document toolsets die er zijn.

Litéra beschermt haar intellectuele eigendom en de investeringen van haar klanten met een gepatenteerde technologie die dient als de motor en de vindingrijkheid van een groot deel van hun product suite. Met rechten tot zeven toegekende octrooien en een aantal meer die in behandeling zijn, blijft Litéra groeien in de Content Lifecycle Management arena.

Litéra en IRIS

IRIS bedient in meer dan tien Europese landen een uitgebreid klantenbestand in de professional services sector, waaronder de advocatuur, accountancy en corporate legal afdelingen. Dankzij haar uitgebreide kennis van lokale markten en organisaties kunnen de producten van Litéra op maat aangeboden worden in Europa, inclusief de integratie met ECM oplossingen van iManage en OpenText.

Paul Domnick, President van Litéra zegt, “IRIS is een gevestigde naam in hun regio voor het leveren van oplossingen die de productiviteit en controle in de levenscyclus van een document optimaliseren. Bij Litéra delen we dezelfde passie voor informatie management en ik ben ontzettend blij dat IRIS onze innovatieve oplossingen beschikbaar gaat maken voor organisaties in Noord Europa en Scandinavië. Hun expertise is een cruciale toegevoegde waarde die we nooit zelfstandig hadden kunnen leveren.”

Rick Gruijters, Sales Manager van IRIS voegt hieraan toe, “Mede dankzij de toenemende vraag vanuit onze klanten zijn we al enige tijd op zoek naar een software leverancier die ons product portfolio kan uitbreiden voor document creatie en controle. Na intensief marktonderzoek en gesprekken met verschillende autoriteiten in de ECM industrie bleek Litéra veruit de beste keuze. Hun initiatieven op het gebied van productontwikkeling en de persoonlijke klik tussen de twee teams resulteerde in een simpele keuze. We gaan vol enthousiasme aan de slag!”

IRIS levert als centrale aanspreekpunt voor haar klanten eerstelijns support op de Litéra producten. De combinatie van de specifieke marktkennis van IRIS met het innovatieve product portfolio van Litéra moeten in de komende maanden de business value van de software in Europa optimaal laten renderen.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”