Implementatie diensten

Functionele consultancy

I.R.I.S. helpt haar klanten bij het maken van de vertaalslag van de eisen en wensen van de organisatie naar een EIM strategie. Dit resulteert in een implementatie advies, een functionele oplossing en een heldere scope van het project.

In workshops met de business vertegenwoordigers uit de organisatie brengen we het proces in kaart en vertalen we het naar een te implementeren product. Dit kan een standaard product zijn, maar eventueel ook maatwerk. Onze functionele consultants dragen de zorg voor de functionele inrichting en configuratie van het systeem en begeleiden de testfase van het project. Vervolgens zijn ze betrokken bij de daadwerkelijke invoering van het systeem en bieden ze de nodige nazorg. Uiteraard houden ze altijd rekening met de inhoudelijke mogelijkheden van het systeem om bedrijfsprocessen te ondersteunen en te optimaliseren.

 

Technische consultancy

De technische consultants van I.R.I.S. zijn verantwoordelijk voor het opstellen van het architectuurplan. Vraagstukken die hierbij een belangrijke rol spelen zijn: de beschikbaarheid (inclusief mogelijke uitwijklocaties), de performance eisen en de te verwachten groei van informatie. Op basis van dit plan zal de omgeving technisch ingericht worden ter voorbereiding van de functionele implementatie.

Op een proactieve manier adviseert I.R.I.S. organisaties bij het technisch beheer van hun EIM omgeving, zodat deze up-to-date en toekomstbestendig blijft.

 

Ontwikkeling

Soms komt het voor dat de standaardfunctionaliteit van een systeem niet helemaal aansluit op de eisen en wensen van een organisatie. I.R.I.S. probeert in dergelijke situaties eerst te onderzoeken of de functionaliteit geboden kan worden met de inzet van een add-on module. Wanneer dit niet het geval is, kan er maatwerk geleverd worden.

Het is goed om te weten dat voor zowel voor de producten van OpenText als iManage een serie add-on modules beschikbaar is. Daarnaast heeft I.R.I.S. veel ervaring met de ontwikkeling van maatwerk.

Om optimaal gebruik te maken van gestructureerde data en documenten levert I.R.I.S. een groot aantal integratiemogelijkheden tussen registratieve applicaties (bijvoorbeeld ERP en CRM) en een EIM omgeving. Deze koppelingen zijn gestandaardiseerd met de inzet van I.R.I.S. add-on modules. Voorbeelden van applicaties waarmee we koppelingen hebben gemaakt, zijn SAP, Microsoft SharePoint en Dynamics, Aderant, Fidura, Exact, SalesManager en Maconomy.

 

Training

I.R.I.S. biedt oplossingsgerichte trainingen aan als onderdeel van het implementatieproces. Deze trainingen worden met de klant op maat samengesteld voor de verschillende gebruikersgroepen. Het trainingsaanbod bevat naast traditionele klassikale instructie van de gebruikersgroep ook het trainen van de trainers. Een niet te onderschatten onderdeel is het juist het trainen van de beheer organisatie, zodat het bedrijfskritische systeem volledig ondersteund kan worden.

Certificering voor producten vindt plaats in nauwe samenwerking met onze software partners.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”