Onze Organisatie

I.R.I.S. Nederland is onderdeel van de I.R.I.S. Group, één van Europa’s grootste specialisten op het gebied van Enterprise Information Management. Onze vakkennis omvat strategisch advies bij het beheer van informatie, de digitalisering van documenten, het beheer van de inhoud en de levensduur van de informatie. Al onze producten en diensten zijn erop gericht de productiviteit van mensen en processen te verhogen en de circulatie van de gegevensstroom binnen de onderneming te verbeteren.

Met meer dan 600 medewerkers biedt I.R.I.S. oplossingen op het gebied van het digitaliseren van documenten (Input Management), Document Management, Records Management, Kennis Management en Business Proces Management. We hebben kantoren in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, de Verenigde Staten en Azië. Sinds 2013 maakt I.R.I.S. onderdeel uit van Canon Europe, waarmee we een impuls moeten bieden aan de visie van Canon om verder te groeien op het gebied van Enterprise Information Management en gerelateerde business consultancy.

 

Onze missie

Onze missie luidt als volgt: “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

Daarbij is het ons doel om altijd de beste oplossing voor de klant te kiezen, onafhankelijk van software.

 

Terug in de tijd

I.R.I.S. is in 1987 opgericht in Louvain-la-Neuve (België). In de daaropvolgende jaren zijn er eigen softwareproducten geïntroduceerd, voornamelijk gericht op het digitaliseren van documenten (scanning) en OCR-technologie (Optical Character Recognition).

De stabiele groei is vervolgens gerealiseerd dankzij grote contracten met hardware- en software leveranciers als HP, Kodak, Adobe en Apple. De innovatieve technologie en software van I.R.I.S. waren hierdoor direct beschikbaar voor zowel consumenten als de zakelijke markt.

 

Goed om te weten

I.R.I.S. is een stabiel, snelgroeiend en betrouwbaar bedrijf. De uitstekende financiële situatie van onze onderneming komt tot uiting in onze bereidwilligheid om als partner op te treden voor klanten op lange termijn.

I.R.I.S. heeft klanttevredenheid hoog in het vaandel. Daarvoor bieden we uitzonderlijk professioneel beheer van projecten, leven we de meest veeleisende ISO 9001/2000-normen na, bieden onze specialisten een hoog niveau van vakkennis en kunnen onze klanten rekenen op de toewijding van onze commerciële, administratieve en technische teams.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”