Rondetafel sessie

Kennis Management en Collaboration

voor OpenText gebruikers Benelux

DAS Rechtsbijstand Amsterdam
Donderdag 28 mei 2015 om 13:30 uur

Op donderdag 28 mei 2014 organiseren wij een ronde tafel sessie, we worden dit keer welkom geheten door DAS Rechtsbijstand te Amsterdam Zuid-Oost.

De rode draad van de interactieve sessie is ditmaal kennis management en collaboration. Zowel vanuit bedrijfsoogpunt (operational excellence, behoud van kennis en klantenbinding) als de medewerker (generatie Y, tevredenheid, het nieuwe werken) is er steeds meer behoefte aan het vastleggen en hergebruik van kennis en samenwerken in het algemeen. Zowel intern als extern!

DAS en I.R.I.S. begeleiden de discussie en zullen aan de hand van eigen inzichten en ervaringen een toelichting geven op de noodzaak voor en invulling van deze initiatieven. De perfecte gelegenheid om van elkaar te leren en te netwerken tussen collega OpenText gebruikers!

Agenda

De agenda ziet er als volgt uit, belangrijk is de praktische insteek van de verschillende onderwerpen:

 • 13:30 – 14:00 uur Ontvangst en welkom
 • 14:00 – 14:45 uur De dossierbehandelaar van de toekomst. DAS geeft een toelichting op haar Juridisch Werkplein en haar visie op kennis management en (externe) samenwerking. Door Pauline Kroese (Kennismanager) en Walter Rosbenders (Adviseur ICT & Processen)
 • 14:45 – 15:45 uur Toelichting I.R.I.S. op concepten Kennis Management en Collaboration, voorbeelden uit de praktijk én aantoonbaar rendement
 • 15:45 – 16:30 uur Interactief gesprek over de inzet, wensen en roadmap van Kennis Management en Collaboration bij de verschillende deelnemers aan de sessie
 • 16:30 – 16:45 uur Samenvatting discussie en bepalen vervolgstappen
 • 16:45 – 17:30 uur Afsluiting en netwerkborrel

Resultaat

Wij vinden het belangrijk dat de investering van uw tijd ook rendeert na deze bijeenkomst. Na deze sessie bent u in staat zelf een high-level analyse van uw omgeving te maken op het gebied van kennis management en collaboration, aan de hand van een aantal praktische tips kunt u waar mogelijk verbeteringen doorvoeren en een breder programma definiëren.

Registreren

U kunt zich registreren door het formulier aan de rechterzijde van deze pagina in te vullen, in het dropdown menu dient u het juiste evenement te selecteren.

Voor wie?

Deze sessie is interessant voor business eigenaren van de OpenText omgeving, Kennismanagers en IT. Er kunnen max. 2 deelnemers per organisatie afgevaardigd gezien de opzet.

Locatie

DAS Rechtsbijstand
De Entree 222
1101 EE Amsterdam

Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar. DAS is ook goed bereikbaar met het OV.

Out of office?

Wanneer u niet in de gelegenheid bent aanwezig te zijn, maar toch graag met ons van gedachten wisselt over dit onderwerp, aarzel dan niet en neem contact op via events.nl@iriscorporate.com of uw accountmanager.

 • Over Ons

  Onze missie:

  “Verhogen van de productiviteit van onze klanten door hen te helpen met het beter beheren van hun documenten, data en informatie.”

   

 • Klant ervaringen

  BarentsKrans:

  “De combinatie WorkSite en I.R.I.S. is marktleidend in de advocatuur”

  Lydian:

   “De keuze voor I.R.I.S. lag vervolgens voor de hand, gezien hun expertise en ervaring”